Over osteopathie Gorte

Welkom bij Gorte Osteopathie, bij Hendrieke Gorte Slot.
 

Mijn passie, of eigenlijk obsessie, is het menselijk lichaam. Ik vind het geniaal hoe dit in elkaar steekt, hoe alles werkt en hoe delen in het lichaam invloed op elkaar hebben. Ik zou willen dat ik het zelf bedacht had.
Het verbaast me keer op keer hoeveel invloed ik met mijn handen kan uitoefenen op het functioneren van het lichaam en hierdoor de klachten van mensen kan verhelpen.
Daarnaast vind ik het waardevol om preventief te werken, dus eigenlijk al voordat je klachten hebt. Ik zeg vaak genoeg: klachten ontstaan in de loop van de tijd, hoe fijn is het om de emmer leeg te gooien voor die vol is en je geen klachten ontwikkelt.
Al vroeg wilde ik osteopaat worden, maar er werd mij aangeraden om eerst fysiotherapie te gaan studeren. Fysiotherapie is een goede basis om osteopaat te worden.
Gedurende deze studie heb ik gewerkt als fysiotherapeut in een praktijk met veel osteopaten in Duitsland. Eigenlijk een soort betaalde stage, waarbij ik mij al vroeg moest bewijzen in mijn osteopatisch denken en (be)handelen.
Daarnaast heb ik in verschillende osteopathiepraktijken in heel het land gewerkt en (zwangerschaps)waarnemingen gedaan.
Als osteopaat ben ik steeds aan het leren en ook specialiseren, daarom ben ik in 2019 gestart met de opleiding ‘Osteopathie voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen’.
Bent naar een Osteopathie Consult bij baby's? Kijk op https://youtu.be/Vg1aaJiD9W4.

Momenteel is Hendrieke met zwangerschapsverlof. De consulten worden momenteel waargenomen door Rianne Beijeman.

Contact

Adres

Bloemendaallaan 41

3771 HT Barneveld