Over Gorte Osteopathie

IMG_1541_edited.jpg

Welkom bij Gorte Osteopathie, bij Hendrieke Gorte Slot.
 

Mijn passie, of eigenlijk obsessie, is het menselijk lichaam. Ik vind het geniaal hoe dit in elkaar steekt, hoe alles werkt en hoe delen in het lichaam invloed op elkaar hebben. Ik zou willen dat ik het zelf bedacht had.
Het verbaast me keer op keer hoeveel invloed ik met mijn handen kan uitoefenen op het functioneren van het lichaam en hierdoor de klachten van mensen kan verhelpen. Met name bij de baby's vind ik het zo bijzonder wat de invloed is van de bevalling op het functioneren van het kindje en hoe ik hen kan helpen herstellen, zodat vader en moeder weer een blije baby krijgen.


Daarnaast vind ik het waardevol om preventief te werken, dus eigenlijk al voordat je klachten hebt. Ik zeg vaak genoeg: klachten ontstaan in de loop van de tijd, hoe fijn is het om de emmer leeg te gooien voor die overloopt en je geen klachten ontwikkelt.


Als osteopaat ben ik steeds aan het leren en ook specialiseren in het behandelen van baby's en kinderen, daarom ben ik in 2019 gestart met de opleiding ‘Osteopathie voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen’.
Bent naar een Osteopathie Consult bij baby's? Kijk op https://youtu.be/Vg1aaJiD9W4.

IMG_1949.jpg

 

Welkom bij Gorte Osteopathie, bij Rianne Beijeman.
 

Toen ik als buitensport instructeur werkte was ik altijd al gefascineerd door lichamelijke klachten. De interesse was zo groot dat ik meer wilde weten en Fysiotherapie ging studeren.

Ik voelde me als een supervrouw en dacht alle klachten van iedereen op te gaan lossen, maar als vrij snel kwam ik erachter dat mijn kennis van de anatomie, fysiologie en neurologie niet goed genoeg was.

Ik wist in vele gevallen absoluut de oplossing niet, wat me somber maakte.
Toen de wereld van Osteopathie mij bekend werd, ging er een wereld voor mij open op diverse vlakken.

Nu als afgestudeerd osteopaat probeer ik mensen in het geheel te behandelen, hoe klein, hoe jong of oud. Ieder mens is met zijn klachten een uitdaging die ik aan ga en probeer op te lossen, te verbeteren of zodanig te behandelen dat de aanwezige klachten reduceren of niet verder ontwikkelen.

Contact

Adres

Bloemendaallaan 41

3771 HT Barneveld