top of page

Anneke Bakker

Anneke Bakker.jpg

Welkom bij Gorte Osteopathie, bij Anneke Bakker.
 
Hai, ik ben Anneke Bakker. Leuk dat je geïnteresseerd bent in osteopathie. Ik heb meer dan 20 jaar met veel plezier als (sport-) fysiotherapeut gewerkt en in binnen en buitenland sporters begeleid. Hoewel fysiotherapie een prachtig en nuttig vak is bij bijvoorbeeld revalidatie, wilde ik meer weten en leren over het lichaam en hoe klachten kunnen ontstaan. Niet alleen over het bewegingsapparaat. Ik wilde meer klachtenbeelden kunnen verklaren.

Osteopathie kijkt op een andere manier naar het lichaam en benadert het in zijn geheel. Daardoor is het in veel gevallen een zeer effectieve behandelmethode. Ik besloot om 5 jaar extra te studeren en osteopaat te worden.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Internationale Academie Osteopathie te Gent.

Osteopathie kan uitstekende gezondheidsresultaten bereiken bij baby’s, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten. Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste (kinder-)osteopaat, die ook aan de patiënten of hun ouders uitlegt wat de oorzaak van de klacht is en wat ze er, naast de behandeling, zelf nog aan kunnen doen. Ik zet u of uw kind centraal en neem de tijd voor u.

Na mijn opleiding tot osteopaat, ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik meerdere vervolg- en verdiepingscursussen en opleidingen gevolgd, waaronder de kinderosteopathie opleiding van Panta Rhei.

Ik woon in Doorn, waar ik ook 3 dagen werk in mijn eigen praktijk, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag en houd ik van wandelen met de hond.

Heeft u last van uw rug, nek, hoofdpijn, maag- of darmklachten? Heeft u een fysiek trauma gehad en houden klachten lang aan? Of maakt u zich zorgen over uw kind(je), omdat hij/zij veel huilt, overstrekt, spuugt of niet slaapt. Dan bent u en/ of uw kind(je) van harte welkom.

Wilt u direct contact opnemen met Anneke? U kunt haar een emailsturen. Het emailadres van Anneke is anneke@gorteosteopathie.com.

Ik ben werkzaam bij Gorte osteopathie op dinsdag en vrijdag.

Contact

Info

Gorte Osteopathie

Bloemendaallaan 41

3771 HT Barneveld

0611394226

Praktijk AGB Code: 90066727

Rekeningnummer NL56 KNAB 0258 2894 30

label logo.png
bottom of page