top of page

Dirma Wansink

Dirma Wansink, Reflex Integratie, Barneveld, Harderwijk, Binennwegen, Gorte Osteopathie

Welkom bij Gorte Osteopathie, bij Dirma Wansink.
 
Dirma Wansink is op donderdag als Reflex Integratie therapeut werkzaam bij Gorte Osteopathie in Barneveld.

Dirma woont in Harderwijk, is getrouwd met Hans en moeder van een tienjarige zoon. Ze kwam in aanraking met Reflex Integratie door de adoptie van haar zoon. Binnen deze therapie ontdekte ze hoe belangrijk basisveiligheid is voor zowel baby's, kinderen en volwassenen. En hoe ons hele functioneren eigenlijk hierop gebouwd is en hoe kinderen tot bloei komen wanneer hun primaire reflexen goed geïntegreerd zijn. Na met haar zoon Reflex Integratie therapie te volgen, heeft ze besloten om zelf ook Reflex Integratie therapeut te worden.

Dirma heeft inmiddels een hele rugzak vol met kennis en kunde binnen de Reflex Integratie. Zij heeft onder andere cursussen gevolgd via het Masgutova® instituut, RMTi en Breincentrum. Dirma is nooit uitgeleerd en volgt regelmatig nieuwe cursussen om haar kennis en kunde up-to-date te houden. Kijk hier voor de cursussen die Dirma gevolgd heeft.
Dirma behandelt zowel baby's, kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen. U bent bij Dirma aan het juiste adres met uw zoon of dochter met leer of gedragsproblemen.

Naast haar werkheden bij Gorte Osteopathie, is Dirma werkzaam in haar eigen praktijk 'Binnenwegen' in Harderwijk. Dirma is in Barneveld aanwezig op donderdag.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Dirma via 0615033133 of via email: info@binnenwegen.nl
 

Contact

Info

Gorte Osteopathie

Bloemendaallaan 41

3771 HT Barneveld

0611394226

Praktijk AGB Code: 90066727

Rekeningnummer NL56 KNAB 0258 2894 30

label logo.png
bottom of page