top of page

Rianne Beijeman

IMG_1949.jpg

Welkom bij Gorte Osteopathie, bij Rianne Beijeman.
 
Toen ik als buitensport instructeur werkte was ik altijd al gefascineerd door lichamelijke klachten. De interesse was zo groot dat ik meer wilde weten en Fysiotherapie ben gaan studeren.

Als Fysiotherapeut dacht ik alle klachten van iedereen te kunnen behandelen en op te lossen. Maar als vrij snel kwam ik erachter dat mijn kennis van de anatomie, fysiologie en neurologie niet goed genoeg was. En hoe langer ik werkte als Fysiotherapeut, hoe meer ik mij ervan bewust werd dat het lichaam samen werkt. Het kan dus betekenen dat nekklachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een blokkade van een wervel in de lage rug of door spanning in de buik.

Ik wist in veel gevallen de oplossing niet, wat mij frustreerde en somber maakte. Er kwamen vaak patiënten weer terug na een behandeling. Na mijn Fysiotherapie behandeling waren ze klachtenvrij, maar na enkele maanden of soms al na enkele weken waren hun klachten terug.

Toen de wereld van Osteopathie mij bekend werd, ging er een wereld voor mij open op diverse vlakken. En vielen er puzzelstukken op hun plaats. Nu kon ik eindelijk ook de oorzaak van de klachten behandelen in plaats van alleen een schouder of alleen een knie te behandelen.
Als Osteopaat behandel ik mensen in het geheel. Hoe klein of groot, hoe jong of oud. Ieder mens is met zijn klachten een uitdaging die ik graag aan ga. Ik behandel niet alleen de klacht zelf, maar ook de oorzaak van de klacht.


Rianne Beijeman is in 2020 afgestudeerd als Osteopaat in Antwerpen bij FICO. Ze is aangesloten bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie). In 2021 is zij gestart met de 2-jarige opleiding voor de 'Frank de Bakker Methode'.

Wilt u direct een online een afspraak inplannen bij Rianne? Klik dan hier.

Contact

Info

Gorte Osteopathie

Praktijk AGB Code: 90066727

Bloemendaallaan 41

Rekeningnummer NL56 KNAB 0258 2894 30

3771 HT Barneveld

0611394226

label logo.png
bottom of page