top of page

Suzanne Visser

Grote osteo foto groot.jpg

Welkom bij Gorte Osteopathie, bij Suzanne Visser.
 
Als uw baby niet lekker in zijn/haar vel zit, dan bent u bij Suzanne aan het juiste adres. Haar passie binnen het osteopatisch vak zijn zwangere vrouwen, baby's en kinderen.

Tijdens haar werk als fysiotherapeut, heeft Suzanne de opleiding osteopathie gevolgd. Vervolgens heeft ze 2 keer de specialisatie opleiding voor baby, kind en zwangere gevolgd. Eén keer in Duitsland in 2010 en de tweede keer in 2019.
Suzanne is leergierig en nieuwsgierig. Daarom zit ze regelmatig samen met Hendrieke in de schoolbanken om de kennis en kunde rondom baby's en kinderen op peil te houden.
Suzanne weet precies wat zij kan doen om een vrouw te helpen bij haar (bekken)klachten tijdens haar zwangerschap of wanneer zij bevallen is.

Suzanne is moeder van van 2 puberzonen waar ze in hun jonge jaren genoeg mee te stellen heeft gehad. Haar eerste zoon was in zijn eerste levensjaren regelmatig ziek en haar tweede zoon had slaapproblemen. Suzanne weet dus hoe het is als moeder om een baby te hebben die niet lekker in zijn vel zit.

Naast haar werk als osteopaat, is Suzanne regelmatig wandelend in de de bossen te vinden. Naast haar werk bij Gorte Osteopathie heeft zij haar eigen praktijk in Huizen.

Suzanne heeft de volgende cursussen gevolgd:
Osteopathie en de tongriem
- Osteopathie en reflux
- Woman's health
- Prenatale psychologie van de baby, door Anna Verwaal
- The Big Five (de 5 grootste onrust veroorzakers bij baby's)
- Paediatric infant anamnesis, general examination & common infant red flags (milestones, reflexes, general moments)
- Plagiocephalie en torticollis bij baby's en kinderen

Wilt u direct contact opnemen met Suzanne? U kunt haar een emailsturen. Het emailadres van Suzanne is suzanne@gorteosteopathie.com.

Suzanne is werkzaam bij Gorte osteopathie op maandag.

Contact

Info

Gorte Osteopathie

Bloemendaallaan 41

3771 HT Barneveld

0611394226

Praktijk AGB Code: 90066727

Rekeningnummer NL56 KNAB 0258 2894 30

label logo.png
bottom of page